Belgická čokoláda ARABESQUE BÍLÁ 29 % 5kg
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: cukr, kakaové máslo (29%), sušené plnotučné mléko, emulgátor E322(sója), aroma.
Nutriční hodnoty na 100 g: energie 563 kcal/ 2 254 kJ, tuky 35,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 22,1 g, sacharidy 56 g z toho cukry 55,1 g, Vláknina 0,7 g, Bílkoviny 5,5 g, Sůl 0,2 g.
Belgická čokoláda Arabesque, bílá 29%
Použití:
rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 28°C .
Skvělá čokoláda na:
pralinky, polévání a máčení cukroví a dezertů, fondue, po přidání smetany se hodí také do fontán
Tip na temperování čokolády:
Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?
Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády, polevy, kakao |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.