Bílá tuková poleva na psaní a filigrány 120 g, dovoz Německo /11399
Související produkty
Detailní popis produktu
Rychle použitelná bílá tuková poleva na psaní a rychlou výrobu filigrán od Cake Masters
Neobsahuje kakaové máslo, proto tento výrobek nepovažujte přímo za čokoládu
Dekorační čokoládovou hmotu nemusíte temperovat. Hmotu jen opatrně zahřejte (cca 40°C). Poté můžete cukrářským sáčkem zdobit nebo psát. Doba přípravy je velice krátká. Po té co teplota čokolády klesne, hmota opět ztuhne a můžete ji opakovaně použít. Výhodou je také to, že hmota rychle tuhne na dortu a tím se zabrání pozdějšímu rozmazání. Dekorační hmotu dostanete v kelímku o obsahu 120 ml.
Náš TIP: pro snadnou a rychlou práci, rozehřejte tuto cukrářskou čokoládu a přendejte ji do zdobícího sáčku na perníčky. V tomto sáčku ji poté dále skladujte. Ušetříte si mnoho času a čokoládu na psaní máte ihned k dispozici. Sáčky na zdobení perníčků najdete zde
Nedoporučujeme delší dobu rozehřívat v mikrovlnné troubě, hrozí přepálení.
- Rychlá práce
- Do 30 vteřin k použití
- Nerosí se
- Neláme se
- Rychle tuhne a drží tuhost
Před použitím rozehřejte po krátkém 5 vteřinovém intervalu v mikrovlnné troubě na nejnižší stupeň výkonu nebo rozehřejte krátce ve vodní lázni. Poté používejte dle osobních zvyklostí.
Složení:
Nutriční hodnoty na 100g:
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády, polevy, kakao |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.