Rychlá karamelová poleva 100g - RUF /14303

Kód: 4002809028434
42 Kč / ks
MÁME NA SKLADĚ
Můžeme doručit do:
24.9.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

DECORLIST 2.0 ❤️
DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír

Zákaníci nás milují ☺️
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení

Detailní popis produktu

Sladké karamelové mámení

Představte si ten okamžik, kdy se kolem vás rozvine omamná vůně karamelu, která vás neodolatelně láká k prvnímu soustu. S Rychlou karamelovou polevou 100g od RUF přinášíte do vaší kuchyně zázrak, který promění každý dezert v dokonalé dílo. Zapomeňte na dlouhé hodiny strávené v kuchyni a přípravu karamelu, který vyžaduje neustálou pozornost a precizní techniku. S touto polevou bude vaše cesta ke sladké dokonalosti hračkou!

Poznejte rozdíl v německé kvalitě

Rychlá karamelová poleva od RUF je určena pro všechny, kdo milují intenzivní chuť a aroma pravého karamelu, ale nechtějí trávit čas složitým vařením. Její jedinečná receptura zahrnuje vysoce kvalitní ingredience jako pravý karamelový prášek, bohaté sušené mléko a kakaovou hmotu, které společně vytvářejí nepřekonatelný gurmánský zážitek. Stačí polevu jen rozehřát a můžete ji okamžitě použít na vaše oblíbené dorty, muffiny, palačinky či zmrzlinu

Sny o dokonalém domácím cukrářství se plní

Představte si, jak se tato sametově hladká poleva rozlévá po vrcholu vašeho čerstvě upečeného dortu, vytváří lesklý karamelový povrch a dodává každému kousku nebeskou chuť. A co teprve když se setká s křehkými vrstvami vaflí nebo obohacuje texturu jemného cheesecaku? Rychlá karamelová poleva od RUF je nejen o uspokojení vašich chuťových buněk, ale také o vytvoření nezapomenutelných momentů, které můžete sdílet s rodinou a přáteli.
 

Neváhejte a vyzkoušejte, litovat nebudete

Nenechte se již déle omezovat složitými recepty a časově náročnými postupy. Přineste do svého domova snadný a rychlý způsob, jak oživit vaše dezerty, s Rychlou karamelovou polevou od RUF. Objednejte si nyní a užívejte si bohatou a lahodnou chuť karamelu během okamžiku! Váš dezert bude nejen vypadat úžasně, ale také se stane nepřekonatelným lákadlem pro každého, kdo jej ochutná. Klikněte, objednejte a připravte se na to, že se stanete hvězdou každého sladkého stolu!


Skladování: při pokojové teplotě

Balení: 100 g v krabičce

Výrobce a země původu: Německo, firma RUF

Postup přípravy rychlého krému na dorty:

Prohřívejte 10 minut ve vodní lázni

Složení:

Cukr, rostlinné tuky: palmový, bambucký; 8,8% karamelový prášek: sacharóza, SUŠENÉ ODTUŽENÉ MLÉKO; SUŠENÉ MLÉKO, SUŠENÁ SYROVÁTKA, kakaová hmota, jedlá sůl, přírodní aroma, emulgátor: SÓJOVÝ LECITHIN.


Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 2443 kJ / 587 kcal
Tuky 40 g
z toho nasycené mastné kyseliny 35 g
Sacharidy 52 g
z toho cukry 52 g
Vláknina 0g
Bílkoviny 5,1g
Sůl 0,61g

Kód výrobce: R12843

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: