⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 30.12.2024 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Švýcarská čokoláda Lindt - mléčná 300 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Super prémiová švýcarská čokoláda Lindt mléčná
Chcete-li povýšit své kulinářské umění na vyšší úroveň, Super prémiové italské kakao Lindt Cooking je tou správnou volbou! Přináší vám nejen chuťovou explozi, ale také kvalitu, kterou by drtivá většina běžných kakaí nedokázala nabídnout. Ponořte se do světa pečení a vaření s pomocí tohoto vynikajícího produktu.
Složení čokoláda Lindt mléčná:
Cukr, Kakaové máslo, Sušené plnotučné mléko, Kakaová hmota, Laktóza, Sušené odstředěné mléko, Emulgátor (sójový lecitin), Extrakt z ječného sladu, Aroma, Obsah kakaové sušiny nejméně 31%
Nutriční hodnoty:
Výživové údaje na 100g: | |
Energy (kJ) | 2242 |
Energy (Kcal) | 537 |
Bílkoviny (g) | 6,5 |
Tuky (g) | 31 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 20 |
Sacharidy (g) | 57 |
z toho cukry (g) | 56 |
Sůl (g) | 0,23 |
O výrobci
Lindt & Sprüngli je švýcarská firma zabývající se výrobou čokolády s tradicí dlouhou již od roku 1898. Společnost nabízí velký výběr produktů po celém světě. Nejznámějšími značkami, které Lindt & Sprüngli zastřešuje jsou Ghirardelli, Russel Stover, Whitman's, Pangburn's of Texas, Caffarel, Holbauer nebo Küfferle.
Skladování
Skladujte při teplotě 15–25 °C.
Výrobce
Lindt & Sprüngli AG
Seestrasse 204 CH
8802 Kilchberg
Švýcarsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády mléčné |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.