Kompletní směs na Stracciatella chlebík 500g Cake Masters /17497CM Vhodné na korpus, dortík, velikonočního beránka atd..
Související produkty
Detailní popis produktu
Obsah balení: 375 g směsi na pečení, 75 g kakaové tukové polevy, 50 g čokoládových vloček z zapékání
Těsto můžete dochutit vanilkou, rumem, oříšky atd..
Podrobný postup přípravy:
budete potřebovat: 150 g měkkého másla nebo margarínu, 150 g celých vajec (cca 3 vejce velikosti M), 60 ml mléka (1,5 % Tlustý); na polevu: 50 ml smetany (volitelně)
Předehřejte troubu na 170 °C horní/spodní ohřev. Dortovou směs, vejce, máslo nebo margarín a mléko dejte do mixovací nádoby a míchejte ručním elektrickým mixérem nebo kuchyňským robotem, nejprve krátce na nízkou rychlost a poté na 3 minuty na nejvyšší rychlost, dokud nebude krémová. Přidejte čokoládové lupínky a vmíchejte. Směs rozetřete do vymazané a moukou vysypané formy (cca 25 cm) a vložte do trouby. Po 15 min. dobu pečení, koláč podélně prořízněte 1 cm hluboko a poté dopečte cca. 40 min.
Lze péct i v domácí pekárně. V takové případě dejte na dno formy veškeré přídavné ingredience a na ty nasypejte směs. Zvolte program pro sladké nekynuté pečení.
Před nanesením polevy nechte dort úplně vychladnout. Pro křupavou polevu vložte sáček do vroucí horké vody na cca. 10 min. Poté sáček rozřízněte a nožem potřete dort tekutou polevou. Pro jemnou čokoládovou polevu, která se při krájení neláme, přiveďte smetanu k varu, stáhněte pánev z plotny a polevu v ní rozpusťte. Chlaďte cca. 1 hodinu a poté rozetřeme na dort
Složení:
Směs na pečení: PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, škrob, prášek do pečiva (kyselé difosforečnany, kypřící látka hydrogenuhličitan sodný), emulgátory (E 475 (estery polyglycerolu mastných kyselin), E 471 (mono- a diglyceridy mastných kyselin)), sůl, aroma. kakaová poleva s obsahem tuku (15 %): cukr, rostlinné tuky (palmový, kokosový, bambucký), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (20 %), LAKTÓZA, emulgátor lecitiny.čokoládové vločky (10 %): cukr, kakaová hmota, kakao se sníženým obsahem tuku prášek, emulgátor lecitiny, leštící látky (šelak, arabská guma).
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1390 KJ / 332 kcal | tuky 16 g / z toho celkem mastné kyseliny 3,6 g | sacharidy 42 g / z toho cukry 24 g | protein 4,99 g | sůl 0,7 g.
Návod k přípravě: Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku.
TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.