Low Carb směs na chléb s medvědím česnekem a bylinkami 250g
Související produkty
Detailní popis produktu
Jedinečná směs na výrobu dvou bezlepkových chlébů s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže bochník chleba s medvědím česnekem upéct i začátečník. Naše směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
- Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
- Ze směsi můžete tvarovat dva bochníky chleba ( 2 x 300 g)
- Rychlá a jednoduchá příprava.
- Vysoký obsah vlákniny.
- Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je 2 x 300 g
Návod k přípravě: Rozšlehejte čtyři vejce s polotučným tvarohem ve vaničce (250 g), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte dva stejné bochánky. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 200 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníčky na utěrku a nechte zcela vychladnout. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
Složení: směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko, sezamové semínko, medvědí česnek, psyllium, lněná mouka zlatá, kypřící prášek bez fosfátu, lahůdkové droždí, mandlová mouka, sůl, pažitka, bazalka, kmín drcený
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.