Směs na kokosové makronky a cukroví 385g /17518CM
Související produkty
Detailní popis produktu
Obsah balení: 385 g směsi na kokosové cukroví
Těsto můžete dochutit rumem, citrónem, vanilkou.
Podrobný postup přípravy:
Recept
budete potřebovat: 100 g bílků (cca 4 vejce vel. M)
Vejce oddělíme, pečicí směs a sníh z bílků dáme do mísy a promícháme elektrickým ručním mixérem nebo v kuchyňském robotu při střední rychlosti, dokud se nespojí.
Směs natřete nebo nastříkejte na plech vyložený pečicím papírem. Doporučujeme kokosovou směs, nanést na plech pomocí sáčku s hvězdicovou špičkou (15 mm) nebo ji rozprostřete 2 lžičkami. Troubu předehřejte na 170°C horní/spodní ohřev. Makronky pečeme cca. 17 minut, poté nechte vychladnout.
Složení:
Může obsahovat stopy LEPKU, VEJCE, MLÉKA, SÓJE a OŘECHŮ.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1594 KJ / 381 kcal | tuky 2,9 g / z toho celkem mastné kyseliny 2,5 g | sacharidy 83 g / z toho cukry 42 g | protein 3,7 g | sůl 1,6 g.
Návod k přípravě - stručný: 100 g bílků (cca 4 vejce vel. M) + směs. Oddělte vejce a vyšlehejte bílek, přidejte směs a šlehejte spolu po dobu 5 minut. Pečeme na 170°C asi 17 minut. Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.