Želatina na ztužení krémů 20g

25 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Cukrářské potřeby

Detailní informace

Detailní popis produktu

Želatina na ztužení krémů  Dr.Oetker nalezne v kuchyni opravdu všestranné použití. Ať už máte chuť na ovocné, jogurtové, smetanové nebo tvarohové želé nebo  pevné dortové krémy, vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr.Oetker. Použití: Do menšího hrnce dáme 3-4 polévkové lžíce vody, přisypeme obsah sáčku a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 lžíce krému/ovocné šťávy (podle konkrétního receptu), metličkou zamícháme a celé vmícháme do zbylého krému/ovocné šťávy. Dále zpracujeme podle receptu.

Složení:

jedlá vepřová želatina

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry, škroby, pomocné látky
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: