Ztužovač šlehačky Whippstabil Jahoda (600 g) /D_8092

172 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Cukrářské potřeby

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ztužovač šlehačky zajišťující výborný nášleh. Udrží šlehačku tuhou a dodá jí pevný tvar po dobu několika dní při chladničkových teplotách. Používá se zejména na dorty a dezerty. Rychlá a jednoduchá příprava, navíc jen v množství, které zrovna potřebujete. Složení: cukr, dextróza, zahušťovadlo (modifikovaný škrob, E401, E516, E450(iii)), želatina,  jahody sušené mrazem 3,5 %, jahodový prášek 1,5%, aroma, kyselina citronová (E330), koncentrát z červené řepy, mořská sůl. Může obsahovat stopy lepku, vajec, sóji, skořápkových plodů, mléka a sezamu. Návod na přípravu: Ve vysoké míse si vyšleháme 1 litr smetany ke šlehání téměř do zhoustnutí. V další misce rozpustíme 200 g směsi Whippstabil v 250 ml vody. Vzniklou směs krátce zašleháme při nízkých otáčkách do předem vyšlehané šlehačky. Poté můžeme náplň ihned použít. Poměr na 200 ml smetany je 40 g směsi Whippstabil a 50 ml vody. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1559 kJ/373 kcal, tuky 0,1 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 85 g (z toho cukry 70 g), vláknina 1,7 g, bílkoviny 6,8 g, sůl 0,63 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry, škroby, pomocné látky
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: