⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 30.12.2024 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Cukr třtinový 1 kg pro sladké pečení Krystalový, středně hrubý
Související produkty
Detailní popis produktu
Třtinový hnědý cukr
Už cítíte tu vůni Vánoc? Představte si to nejlahodnější cukroví, jaké jste kdy ochutnali. Křehké, voňavé a dokonale sladké. Takové, které vás v okamžiku přenese do dětství a vyvolá ty nejkrásnější vzpomínky. Ale co když vám řeknu, že existuje způsob, jak vaše oblíbené vánoční dobroty posunout ještě o úroveň výš? Seznamte se s tajnou ingrediencí mistrů cukrářů - naším třtinovým hnědým cukrem.
Tento třtinový cukr není jen obyčejný cukr. Je to poklad z dalekých tropických plantáží, kde slunce a úrodná půda dávají vzniknout té nejkvalitnější cukrové třtině. Náš třtinový hnědý cukr si zachovává všechny přírodní minerály a stopové prvky, které běžnému bílému cukru chybí. Jeho jemně karamelová chuť a nádherná vůně dodají vašemu cukroví neopakovatelný charakter.
Představte si linecké cukroví s jemným karamelovým nádechem. Vanilkové rohlíčky, které voní i nádechem karamelu? Luxusní.
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY: Třtinový cukr
Složení:
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie 1680 kJ/400 kcal Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 100 g z toho cukry 0 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g
Země původu:
Česká republika
Výrobce:
ALIKA a.s., Čelčice 164, 798 23
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.