Vitana Omáčka koprová 83 g
Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Koprová omáčka 83 g
- SLOŽENÍ
- Složení (suché směsi): pšeničná mouka, sušená syrovátka, cukr, palmový tuk, jedlá sůl, aromata, koprová nať sušená řez 1,4 %, kyselina citrónová, pepř černý mletý
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Celer a výrobky z něj,Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Průměrná výživová hodnota /Priemerná výživová hodnota hotového pokrmu Ve/V 100 mlEnergetická hodnota345 kJ/ 82 kcalTuky2,0 gZ toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny1,0 gSacharidy z toho cukry13,1 g 8,5 gBílkoviny/Bielkoviny2,8 gSůl/Soľ0,9 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Průměrná výživová hodnota /Priemerná výživová hodnota hotového pokrmu 1 porce / porcia (130 ml)Energetická hodnota449 kJ/107 kcalTuky2,6 gZ toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny1,3 gSacharidy z toho cukry17,0 g11,0 gBílkoviny/Bielkoviny3,6 gSůl/Soľ1,2 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 83 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu
- VÝROBCE
- Orkla Foods Česko a Slovensko, a.s. Mělnická 133; 27732 Byšice
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1. Obsah sáčku dobře rozmícháme v 250 ml studeného mléka a 250 ml studené vody. 2. Přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme 5 - 7 minut na mírném plameni.
- Původ
- Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dochucování a bujóny |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.