Vitana Omáčka šípková 1,3 kg
Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Šípková omáčka 1,3 kg
- SLOŽENÍ
- Cukr, palmový tuk, pšeničná mouka, škrob, jedlá sůl, sušený šípek 3 %, barviva (karamel E150c, karmín, B-karoten), kvasnicový extrakt, regulátor kyselosti kyselina citrónová, směs koření.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Celer a výrobky z něj
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje hotového pokrmu v 100ml Energetická hodnota 424 kJ/101 kcal Tuky 5,0 g Z toho nasycené 2,5 g Sacharidy 13,3 g z toho cukry 8,7 g Vláknina 0,4 g Bílkoviny 0,6 g Sůl 1,0 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové údaje hotového pokrmu v 1 porce(130ml) Energetická hodnota 551 kJ/131 kcal Tuky 6,5 g Z toho nasycené 3,3 gSacharidy 17,3 g z toho cukry 11,3 gVláknina 0,5 g Bílkoviny 0,8 g Sůl 1,3 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 1,3 kg
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- VÝROBCE
- Orkla Foods Česko a Slovensko, a.s. Mělnická 133; 27732 Byšice
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Odměřte omáčku v pastě a rozmíchejte v odpovídajícím množství vlažné vody (650 g pasty na 2,5 l vody). Přiveďte k varu a za stálého míchání vařte mírným varem 3 minuty.
- Původ
- Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dochucování a bujóny |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.