Vitana Omáčka svíčková 75 g
Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Svíčková omáčka 75g
- SLOŽENÍ
- pšeničná mouka, cukr, sušená syrovátka, sušená zelenina 6 % (mrkev mletá, celer kořen mletý, petržel kořen mletý, cibule mletá), jedlá sůl, palmový tuk, škvařená vepřová slanina, sušený sójový hydrolyzát, aromata, máslo, kyselina citronová, kvasnicový výtažek, zahušťovadlo guma xanthan, směs koření, mrkvový výtažek, glukózový sirup.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Celer a výrobky z něj, MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Energetická hodnota 324 kJ/ 70 kcalTuky 2,3 gZ toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny 1,1 gSacharidy 11,1 gz toho cukry 2,6 gBílkoviny/Bielkoviny 2,8 gSůl/Soľ 1,1 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Energetická hodnota 389 kJ/ 84 kcalTuky 2,8 gZ toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny 1,3 gSacharidy 13,3 gz toho cukry 3,1 gBílkoviny/Bielkoviny 3,4 gSůl/Soľ 1,4 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 75 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu
- VÝROBCE
- Orkla Foods Česko a Slovensko, a.s. Mělnická 133; 27732 Byšice
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1. Obsah sáčku dobře rozmícháme v 500 ml studené vody. 2. Přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme 5 - 7 minut na mírném plameni.
- Původ
- Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dochucování a bujóny |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.