Vitana Šťáva drůbeží 1 kg
Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Drůbeží šťáva 1 kg
- SLOŽENÍ
- maltodextrin, pšeničná mouka, látky zvýrazňující chuť a vůni (E621, E631, E627), aromata, laktóza, jedlá sůl, slepičí tuk 4 %, kvasnicový extrakt, palmový tuk, sušený slepičí vývar 2,5%, zahušťovadlo (guma xanthan), sušené kuřecí maso 1,5% (obsahuje vaječný bílek), cukr, směs koření, barvivo ( E160c).
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Celer a výrobky z něj
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje hotového výrobku ve 100 ml Energie 126 /30 kJ/kcal Tuky 0,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,16 g Sacharidy 4,5 g z toho cukry 0,27 g Bílkoviny 1,3 g Sůl 0,98 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové údaje hotového výrobku 1 porci ( 250 ml) Energie 315/75 kJ/kcal Tuky 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g Sacharidy 11,2 g z toho cukry 0,7 g Bílkoviny 3 g Sůl 2,4 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 1 kg
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- VÝROBCE
- Orkla Foods Česko a Slovensko, a.s. Mělnická 133; 27732 Byšice
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Odměřte studenou vodu (1l vody na 88g šťávy v prášku) rozmíchejte s odpovídajícím množstvím šťávy v prášku. Za občasného míchání uveďte do varu a vařte 1 minutu.
- Původ
- Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dochucování a bujóny |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.