Vitana Šťáva k masu 56 g
Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Šťáva k masu 56g
- SLOŽENÍ
- Pitná voda, mořská sůl , aromata (obsahuje mléko, celer, vejce), modifikovaný kukuřičný škrob, třtinový cukr, kokosový olej, jedlá sůl, sušené vepřové maso 1%, sušený česnek mletý, sacharózový sirup, zahušťovadla (xanthan, tara guma, guma gellan), pepř černý mletý 0,15%, rozmarýnový extrakt, rozmarýn mletý 0,05%.
- ALERGENY
- Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Celer a výrobky z něj, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje ve 100g výrobkuEnergieEnergie514/123 kJ/kcalTuky 4,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 19,0 g z toho cukry 9,3 g Bílkoviny 1,2 g Sůl 16,1 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové údaje ve 100g výrobkuEnergieEnergie 514/123 kJ/kcalTuky 4,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 19,0 g z toho cukry 9,3 g Bílkoviny 1,2 g Sůl 16,1 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 56g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- VÝROBCE
- Orkla Foods Česko a Slovensko, a.s. Mělnická 133; 27732 Byšice
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Přivedeme k varu 250 ml vody a odstavíme. Přidáme obsah kelímku a za stálého míchání důkladně rozpustíme. Opět přivedeme k varu a vaříme cca 2 minuty do zhoustnutí.
- Původ
- Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dochucování a bujóny |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.