Dr. Oetker Pektin rostlinný želírovací přípravek 20 g

50 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
15.4.2025
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Pektin 20g
SLOŽENÍ
želírující látka (pektíny, dextróza). Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energie (kJ) 1010; Energie (kcal) 244; Tuky (g) 1; z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1; Sacharidy (g) 31; z toho cukry (g) 31; Vláknina (g) -; Bílkoviny (g) 1,5; Sůl (g) 3,5
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
100g
HMOTNOST/OBJEM
20g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu při teplotě 16 - 25 stupňů Celsia
VÝROBCE
Dr. Oetker, spol. s r.o.
NÁVOD K POUŽITÍ
1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme.2. Ovoce odvážíme a dáme ho do většího hrnce. Obsah balíčku Pektin smícháme se dvěmi lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme.Pektin přidáváme vždy před cukrem!3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Vmícháme 1-2 KL kyseliny citrónové podle kyselosti ovoce. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených suchých sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Původ
Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola