Hnědá cukrová poleva na psaní a perníčky 70 g /12247

50 Kč 71 Kč / 100 g
✅ SKLADEM
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rychle použitelná hnědá cukrová poleva na psaní a rychlou dekoraci dortů a perníčků

Neobsahuje tuk, ani kakaové máslo, složení je jedinečný originál podobný gelovým tubičkám s barveným gelem Dr.Oetker

Dekorační hmotu nemusíte temperovat. Hmotu hned používejte. Poté můžete přímo ze sáčku psát nebo cukrářským sáčkem zdobit... Doba přípravy je nulová. Doba tuhnutí, resp. schnutí je cca 1 hodina. Po aplikaci nechte přirozeně vsáknout a vyschnout.

Nedoporučujeme rozehřívat v mikrovlnné troubě, hrozí přepálení.

  • Rychlá práce
  • Do 5 vteřin k použití
  • Nerosí se
  • Neláme se
  • Rychle schne
  • Bez lepku
  • Bez laktózy
  • Veganská

Složení: 

Voda, cukr, glukózový sirup, sorbitolový sirup, zahušťovadlo: modifikovaný škrob; barviva: E 155 (hnědá HT); acidifikátor: kyselina citrónová; konzervační látky: E 211 (benzoan sodný), E 202 (sorban draselný).

Cukrářské potřeby bezlepkové

Nutriční hodnoty na 100g:

energie 347 KJ / 83 kcal

tuky 0 g / z toho celkem mastné kyseliny 0 g

sacharidy 21,1 g / z toho cukry 14,8 g

protein 0 g

sůl 18,1 g

Země původu:

Německo

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Fixy a psací gely
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: