Máslo 82 % 250 g + ZDARMA ZABALENÍ DO TERMO ALOBALU

73 Kč 292 Kč / 1000 g
✅ SKLADEM
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kvalitní 82% máslo

Baleno po 250 g. Vyobrazená fotografie může být ilustrační dle aktuální nabídky dodavatele.

Je vyrobené z kvalitních surovin. Navíc se lehce zpracovává a má tradiční nezapomenutelnou chuť. Máslo je lehce stravitelné a je bohatým zdrojem vitamínu A.

Máslo je vyrobené z jemné smetany a má jemnou přírodní chuť. Díky své krémové konzistenci se snadno roztírá, šlehá a zapracovává do těsta. Vhodné pro cukrářskou velkovýrobu při pečení vánočního cukroví a dortů.

info: ZBOŽÍ ZASÍLÁME POUZE NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA - JEDNÁ SE O ZBOŽÍ, KTERÉ MUSÍ BÝTO SKLADOVÁNO V CHLADU! NICMÉNĚ NA PŘEPRAVU BALÍME DO VRSTVY ALOBALU. DOPORUČUJEME OBJEDNÁVAT POKUD VENKU NENÍ VÍCE NĚŽ 20 st. C. NEDOPORUČUJEME ZASÍLAT DO VÝDEJEN A VÝDEJNÍCH BOXŮ. VOLTE POUZE PŘEPRAVU KURÝREM nebo výdejnu Brno.

Skladujte a uchovejte při teplotě od +2 °C do +8 °C.
Složení: Pasterizovaná mléčná smetana, mléčné fermenty.
Alergeny: MLÉKO a produkty z něj (včetně laktózy).
 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota  1597 kJ / 382 kcal

tuky  2,4 g / z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g

sacharidy 73,1 g / z toho cukry 71 g

bílkoviny  0,5 g

sůl 0 g

Země původu:

Evropská Unie

Doplňkové parametry

Kategorie: Máslo, margarín a tuky
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: