Máslový cukrářský olej ve spreji 250 ml Fabio - český

145 Kč 58 Kč / 100 ml
✅ SKLADEM
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olej Fabio máslový pro cukrářské potřeby

Smažící olej pro cukráře. Snadné smažení bez použití mašlovačky - štětce na rozetření tuku. Lze použít také pro vymazávání forem. Nejlepší je však pro smažení sladkých palačinek, lívanců a podobně.

Jak použít olej Manka máslová ve spreji 250 ml ?

Jako surovina pro dortové formy, plechy na pečení a další cukrářské potřeby bez potřeby vysypávat formu - plech sypkou surovinou. Stačí jen nastříkat.

Jako olej na smažení, kde nepotřebujete mnoho tuku. Například pro palačinky a lívanečky.

Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřený ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahují 50 °C/122 °F. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení:

100% řepkový olej, máslové aroma

Výživové údaje na 100ml / na 100g:

Energetická hodnota 3389 kJ / 824 kcal 3684 kJ / 896 kcal Tuky 92,0 g 100 g z toho nasycené mastné kyseliny 10 g 11 g Sacharidy 0 g 0 g z toho cukry 0 g 0 g Bílkoviny 0 g 0 g Sůl 0 g 0 g

Země původu:
Česká republika
 
VÝROBCE: FABIO PRODUKT spol. s r.o.

Doplňkové parametry

Kategorie: Máslo, margarín a tuky
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: