Perníkové koření 20 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Klasická směs koření pro zdobené cukrářské skořicové perníky nejen na vánoce
Voňavá směs prvotřídního koření (skořice, hřebíček, koriandr, fenykl, anýz, nové koření, muškátový květ, muškátový ořech, badyán) pro přípravu vánočního pečiva, perníčků, medovníků, perníku i jako koření do povidel a jiných receptů.
Perníčky: V míse utřeme 2 vejce, 140 g moučkového cukru a 100 g změklého másla. Přidáme 2 polévkové lžíce tekutého medu a 3-4 kávové lžičky Perníkového koření Dr. Oetker a krátce zamícháme. Poté přidáme 400 g hladké mouky, 1 kávovou lžičku Jedlé sody Dr. Oetker a ručně vypracujeme hladké těsto. Necháme asi 30 minut v chladničce odpočinout. Na pomoučené pracovní ploše těsto vyválíme na silnější plát. Formičkami vykrajujeme různé tvary, které dáváme na plech vyložený papírem na pečení v dostatečné vzdálenosti od sebe.
Pečeme asi 8 minut v předehřáté troubě při 180 °C. Perníčky po vychladnutí ozdobíme.
Složení:
skořice, hřebíček, koriandr, fenykl, anýz, nové koření, muškátový květ, muškátový ořech, badyán. Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucovací pasty |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.