Potahovací hmota kaštanově hnědá 250g - FunCakes | Skvělé pro Váš domácí dort

88 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po aplikaci hmota zcela nevysychá a zůstává svěží, vláčná a nepraská. Hmota je natolik pružná, že je ideální k celoplošnému potahování dortů. Hmotu vyválejte na sílu 0,3 až 0,5 centimetrů. K vyvalování doporučuje použít válečky s distančními kroužky.  Na běžný dort o průměru 25 centimetrů budete potřebovat cca 500 - 750 gramů potahovací hmoty.

K uhlazování dortů používejte hladítka na potahovací hmoty. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Vše potřebné najdete níže.

Hmota je dobře tvarovatelná a můžete ji využít při tvorbě různých figurek. Z hmoty můžete také vykrajovat různé tvary pomocí vypichovačů. Tyto tvary nejlépe přilepíte jedlým lepidlem.

Složení:

cukr, glukózový sirup, rostlinný olej, glycerin E422, emulgátor E471, E322 (sója), zahušťovadlo E466, aroma, E200
Alergeny: bezlepková, bez laktózy, bez mléka, bez vejec. Obsahuje stopy ořechů.

Hmotnost: 250g

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota 1685 kJ
Energetická hodnota 403 kcal
Tuky 6.7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4.6 g
Sacharidy 85.2 g
- z toho cukry 82.8 g
Sůl 0.1 g

 

Nezapomeňte zakoupit také podsypový cukr.

Doplňkové parametry

Kategorie: Potahovací hmoty na povrch dortů
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: