Maďarská potahovací hmota George's Fondant K2 1kg
Související produkty
Detailní popis produktu
Oblíbená potahovací hmota na dorty K2 s vůní mandlí
Kvalitní maďarská potahovací hmota s krásně bílou barvou a příjemným mandlovým aroma. Je perfektní na potahování jakýchkoliv dortů, naopak se nehodí na modelování figurek a růží. Má naprosto perfektní vlastnosti. Lze ji použít okamžitě. Hmotu můžete obarvit pomocí potravinářských barviv.
Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:
1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".
2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením.
Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
Složení:
voda, práškový cukr, glukozový sirup, agar-agar E406, rostlinný tuk,konzervatní prostředek kaliumsorbát E202, barvivo E171, mandlové aroma.Výživové údaje na 100g výrobku:
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
energie 1790 kJ/ 424 kcal, tuky 10,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 9,36 g, sacharidy 82,4 g z toho cukry 79,7 g, vláknina <1,6 g bílkoviny <0,10 g, sůl 0,013 g.
Minimální trvanlivost: 9.1 2025
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potahovací hmoty na povrch dortů |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.