PME Temperovací stroj na čokoládu /D_CM104

710 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
18.11.2024
Možnosti doručení

Cukrářské potřeby

Detailní informace

Detailní popis produktu

Práce s čokoládou je jedna z nejúžasnějších cukrářských záležitostí. Je však náročná na přípravu a proč si ji neulehčit rozehřívačkou čokolády od italské firmy Modecor. Čokoládovna slouží k rozpouštění čokolády a jejímu udržování na požadované teplotě, což je velice snadné. Náš ohřívač čokolády má vlastní manuální termostat, který udržuje čokoládu na nastavené teplotě. 

Jelikož různé čokolády mají různé teploty temperování doporučujeme zakoupit také náš digitální teploměr na temperování.

Temperovací stroj na čokoládu pracuje s vodní lázní, udržuje čokoládu při optimální teplotě, aby netuhla. Lze použít také na horké ovoce a další pokrmy.  
 
  • Mini tempírka na čokoládu je určena pro domácí použití.
  • Pojme až 250g čokolády.
  • Součástí balení je i nepřilnavá teflonová miska.

Přístroj na rozpouštění čokolády a čokoládových polev. Dokonalé, když vyrábíte čokoládové dekorace, ganache, cake pops atd.

Tavicí podstavec má 2 základní jednotky pro nastavení teploty a je dodáván se třemi nerezovými tavícími hrnci s integrovaným výtokem a rukojetí. Toto zařízení je dodáváno s konektorem EU.

Velikost základní jednotky: cca. 18,5 x 14,5 cm.
Velikost tavicích nádob: cca. 8,5 cm v průměru a 5,5 cm vysoké.

Technické údaje:
Napětí: 220 - 240 V.
Frekvence: 50 Hz.
Výkon: 25 Watt.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: