⭐ ODESÍLÁME OPĚT 30.12.2024 - doručení 2.1.2025 ⭐ ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK! ⭐
Směs na domácí francouzské Bioche 500g Cake Masters /17072CM
Související produkty
Detailní popis produktu
Obsah balení: směs na pečení 500g
Můžete dochutit sekanými ořechy, rumem, rozinkami..
Podrobný postup přípravy Bioche:
budete potřebovat - na těsto: 150 ml vody, 1 vejce, 60-100g másla
Příprava svátečních Bioche, jak na to:
Do mísy dejte veškerý obsah balení. Přidejte vejce a máslo 60g (milovníci kvality 100g). Rozmíchjte a přidávejte po lžících vodu, dokud nebude těsto vláčné. Mísu zakryjte a nechte 25-60 minut kynout v pokojové teplotě. Nakynuté těsto zpracujte - rozdělte ho na několik dílků, které skládejte do formy. Ideální pečení je formě na toustový chléb například. Nyní nechte dalších 60 minut kynout ve formě. Poté pečeme na 190 st. C po dobu 25-60 minut do zlatova. V průběhu pečení opatrně potřete směsí mléka a rozpuštěného másla.
Složení:
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1394 KJ / 333 kcal | tuky 10,1g / z toho celkem mastné kyseliny 5,8 g | sacharidy 51,6g / z toho cukry 12,1 g | protein 8,1 g | sůl 0 g.
Návod k přípravě - stručný: Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příslušenství pro dort a jedlý papír |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.