⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 30.12.2024 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐

Naturamyl Puding s příchutí vanilky 37 g

7 Kč 19 Kč / 100 g
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
27.12.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční český vanilkový puding za skvělou cenu

Náš puding Dr. Oetker Naturamyl v sobě spojuje tradiční českou chuť Naturamyl a vysokou kvalitu Dr. Oetker. Puding je vyroben z pečlivě kontrolovaných surovin. Základem výrobku je kukuřičný škrob. Výrobek neobsahuje žádná sladidla a hotový puding je lehce stravitelný.

Složení Vanilkový puding Naturamyl

kukuřičný škrob, aroma, barviva (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).

Nutriční hodnoty na 100g:

Energie (kJ): 358.00; Energie (kcal): 85.00; Tuky (g): 1.40; z toho nasycené mastné kyseliny (g): 0.90; Sacharidy (g): 15.00; z toho cukry (g): 9.50; Vláknina (g): 0; Bílkoviny (g): 2.90; Sůl (g): 0.10; 

Návod k přípravě pudingu Naturamyl

1. Z 1/2 l polotučného mléka oddělíme asi 1/3, ve které rozmícháme obsah sáčku.

2. Do zbylého mléka mléka přidáme 2-3 polévkové lžíce cukru (30 - 40 g)a přivedeme k varu.

3. Do vroucího mléka nalijeme předem připravenou rozmíchanou směs.

4. Za stálého míchání vaříme ještě asi 1 minutu. Hotový výrobek je určen k rychlé spotřebě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pudingy, džemy, krémy a náplně
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: