Tatra Salko KARAMEL 8% slazené 397g Zkaramelizované, zahuštěné slazené plnotučné mléko.

63 Kč 159 Kč / 1 kg
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rychlý recept na Salko karamelový krém do cukroví a dortů?

Nechte si odstát několik hodin máslo. Máslo o pokojové teplotě vyšlehejte a po lžících přišlehávejte Salko karamelové. Máme vyzkoušeno, že poměr Salka a másla 1:1 (tedy jedna plechovka Salka 397g a 250g másla) je opravdu dokonalý. Není potřeba přislazovat.

Vše musí mít stejnou teplotu, tedy Salko i máslo. Jen tak se Vám krém nesrazí.

 

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY

Zkaramelizované zahuštěné slazené plnotučné mléko. Obsah tuku min. 8%. Obsah tukuprosté mléčné sušiny min. 20 %.

SLOŽENÍ

pasterované MLÉKO, cukr

ALERGENY

Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA

Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1355 kJ / 321 kcal Tuky 8 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,2 g Sacharidy 55 g z toho cukry 55 g Bílkoviny 7,5 g Sůl 0,25 g

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE

neuvádí se

HMOTNOST/OBJEM

397 g

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ

Uchovejte při teplotě do 24°C. Po otevření urychleně spotřebujte.

VÝROBCE

Mlékárna Hlinsko, a.s. Kouty 53 539 01 Hlinsko

Zkaramelizované, zahuštěné slazené plnotučné mléko. Je vhodné na přípravu sladkých těst, do krémů a jako poleva na poháry.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Šlehačky
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: