Kandovaná citrónová kůra 100 g ✅ Kandovaný citrón

34 Kč 340 Kč / 1 kg
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kandovaná citrónová kůra 100 g

Co by byl tradiční biskupský chlebíček nebo sladká štola bez kandovaného ovoce? Vyzkoušejte přimíchat do svého pečení aromatickou kandovanou citrónovou kůru, která dezertům přidá sladkost, lehkou štiplavost a svěží citrusovou vůni. Kůra nepotřebuje žádné další přípravy, stačí ji pouze přimíchat do těsta a nechat zapéct. Výsledný pokrm svou vůní pak přímo láká k zakousnutí.

Složení:
citronová kůra 57 %, glukózo-fruktózový sirup, sacharóza, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, oxid siřičitý

Víte že?
Citrón je plodem citronovníku. Je známý svým vejcovitým tvarem, zářivě žlutou barvou, a především svou výraznou kyselou chutí. Pěstuje se hlavně v subtropických oblastech, ale zdatní pěstitelé si s ním poradí i u nás v mírném pásmu. Má vysoký obsah kyseliny askorbové a citronové. Je to překvapivě vodnatý plod, tvoří ho totiž okolo osmdesáti sedmi procent vody. Najdeme v něm také vitamíny skupiny B a řadu minerálů.

Výživová hodnota

Energie 303 kcal
Tuky 0.2 g
z toho nasycené MK 0.1 g
Sacharidy 76 g
z toho cukry 54 g
Bílkoviny 0.1 g
Sůl 0.2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Suché plody, ovoce, semena
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: