⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 30.12.2024 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐

Potahovací hmota na dort, 250g SARACINO - bílá /18904 Pasta TOP

Novinka
Značka: SARACINO
73 Kč 29 Kč / 100 g
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
27.12.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Saracino Fondant Pasta Top bílá 250g

Tento vysoce kvalitní fondán ze Saracina v Itálii je ideální pro pokrytí vašich dortů a dortů. Kakaové máslo, které obsahuje, činí fondán velmi pružným a odolným proti roztržení. Můžete ho vyválet na tloušťku až 1 mm.

Chuť je charakteristická přídavkem vanilky. Obsahuje také kvalitní tuky slunečnicového oleje s vysokým obsahem kyseliny olejové.

Fondán doporučujeme před použitím minimálně dvě minuty hnětat ručně, aby byl elastický a zpracovatelný.

Tímto balením potáhnete na tenko dort do průměru 18 cm při běžné výšce.

 

Složení: 

Cukr, Glukózový sirup, Kakaové máslo, Stabilizátor: Glycerin; slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: karboxymethylcelulóza; aroma, konzervant: sorban draselný; Barvy: E122*, E133; Kyselina citronová.
Trvanlivost:

Nutriční hodnoty na 100g:

energie 1660 KJ / 396 kcal. tuk 6,1 g z toho celkem mastné kyseliny 2,7 g. sacharidy 85 g z toho cukry 81 g. protein 0,5 g. sůl 0,07 g.

Země původu:

Itálie

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: