Luxusní Créme Olé příchuť čokoláda 56g Puding za studena

30 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Puding bez vaření, čokoládový

Jedinečná receptura s neodolatelnou krémovou chutí.  Vhodné i jako rychlý puding pro přípravu cukrářských krémů. Je totiž studený a není třeba složitě chladit. Super tip pro snadné cukraření a cukrářské potřeby.

Pro přípravu potřebujete jen 300 ml mléka a elektrický ruční šlehač. Puding je hotový za 3 minuty. Konzumovat můžete okamžitě.

Rychlými dezerty potěšíte celou rodinu, své přátele a zcela určitě oslníte i na oslavách. Jednoduše „vykouzlíte“ dezerty tradiční i mírně exotické. Vhodný i na přípravu z rostlinného mléka. Příprava: Do vysoké nádoby nalijeme 300 ml studeného mléka. Obsah sáčku pomalu vsypáváme do mléka a zároveň šleháme elektrickým ručním šlehačem 3 minuty při nejvyšších otáčkách. Hotový dezert nalijeme do misek. Můžeme konzumovat okamžitě. Hotový výrobek je určen k rychlé spotřebě.

Složení: 

cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, kako, aroma, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza), barviva (kurkumin, karoteny). Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.

Nutriční hodnoty ve 100 g:

energie 401 kJ/95 kcal, tuky 1,3 g (z toho nasycené 0,8 g), sacharidy 18 g (z toho cukry 12 g), bílkoviny 2,8 g, sůl 0,09 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: