Holandské kakao 100g
Související produkty
Detailní popis produktu
Holandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem
Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť. Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů.
Složení:
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (obsah kakaového másla 10%), regulátor kyselosti uhličitan draselný
Nutriční hodnoty ve 100 g:
energie 1194 kJ/288 kcal, tuky 10 g (z toho nasycené 6,4 g), sacharidy 10 g (z toho cukry 0,7 g), bílkoviny 23 g, sůl 0,08 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.