Vanilková pasta, s vanilkou Bourbon s mletým luskem 100g

Kód: 8595072625333
187 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
21.10.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objevte kouzlo pravé vanilky a posuňte své pečení na novou úroveň

Pamatujete si na vůni babičkovských vánočních perníčků? Ten neopakovatelný moment, kdy se vám rozplynuly na jazyku? Tajemství spočívá v kvalitních surovinách. A tou nejdůležitější je vanilka. Představte si, že byste mohli tuto vůni a chuť přenést do všech svých moučníků.

S naší vanilkovou pastou Bourbon s mletým luskem to dokážete!

Proč je tato pasta tak výjimečná?

• Obsahuje pravou bourbon vanilku - královna mezi vanilkami
• Mletý lusk zajišťuje intenzivní chuť a vůni
• Stačí malé množství pro dokonalý výsledek
• Hodí se do krémů, těst i náplní

Vaše cukroví, dorty i velikonoční mazance už nikdy nebudou jako dřív. Každé sousto bude plné té nejkvalitnější vanilkové chuti. Vaši hosté budou nadšení a budou se ptát na váš tajný recept. Nečekejte na Vánoce nebo Velikonoce. Dopřejte si tu nejlepší chuť už dnes!

Sdílejte tento příspěvek a inspirujte i ostatní k použití té nejkvalitnější vanilky. Vaše chuťové buňky vám poděkují!

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:

Dávkování: podle konkretního receptu a chuti. Tip pro Vás: 1 – 2 kávové lžičky odpovídají 1 kusů vanilkového lusku. Vanilkovou pastu doporučujeme při přidávání do těsta nejprve rozmíchat v tekutých přísadách receptu. Po použití uzávěr dobře očistěte a tubu uzavřete. Vanilková pasta Bourbon tak vydrží v nezměněné kvalitě po celou dobu trvanlivosti.

VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika

Složení

cukr, voda, extrakt z vanilky Bourbon 15 %, extrahovaný mletý vanilkový lusk 2,0 %, zahušťovadlo (tragant).

Výživové hodnoty na 100g

Energie 1238 kJ/292 kcal Tuky 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 63 g z toho cukry 62 g Bílkoviny 0,2 g Sůl 0 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: