Kousky z pistáciových jader 2-5mm 100g

109 Kč 1 090 Kč / 1 kg
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kousky z pistáciových jader 2-5mm 100g

Plody pistáciových keřů rostou v hroznech, kdy po dozrání plodu skořápky podélně pukají a tím nám usnadňují vylousknutí jader. Pistácie jsou výborným zdrojem bílkovin, proteinů, sacharidů, uhlohydrátů, vápníku, hořčíku, draslíku, fosforu a železa. Doporučuje se konzumace v kombinaci s ovocem a zeleninou bohatou na vitamín C, který zvyšuje absorpci železa ve střevech. Pistácie se tak stávají velmi významnými pomocníky pro ty, kdo trpí anémií způsobenou nedostatkem železa, ale také pomáhají k úpravě krevního tlaku, redukují nadměrné množství LDL cholesterolu v krvi, a chrání před vysokým krevním tlakem. Zkuste přisypat tyto třísky z pistáciových jader do zeleninových salátů, do ovesné kaše nebo se výborně hodí na ozdobení dezertů. ALERGENY: Produkt obsahuje skořápkové plody a může obsahovat stopy arašídů, obilovin - lepek, semen a jádra podzemnice olejné.

Složení: Pistáciová jádra mletá 100%

Minimální trvanlivost: 12/2024

Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 2469/590
Bílkoviny (g) 20
Tuky (g) 53
Z toho nasycené mastné k. (g) 8,6
Sacharidy (g) 16
Z toho cukry (g) 10
Vláknina (g) 10
Sůl (g) 0,03
Hořčík (mg) 150

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: