Margarín Senna crema 80% (krémy, linecké) 2500 g

293 Kč
AKTUÁLNĚ NEDOSTUPNÉ
Můžeme doručit do:
28.1.2025
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Margarín z čistě rostlinných tuků a olejů s velmi dobrým průběhem měknutí. Vlivem použití speciálních Emulgátorů má velmi objemný a rychlý nášleh a velmi dobrou stabilitou. Proto se výborně hodí k výrobě plnících a dekorativních krémů, lineckého těsta a lehkých cukrářských hmot. Je vhodný jako tukový základ k výrobě tekutých rostlinných směsí, k přípravě šlehaček s dobrým našleháním a stabilitou. Je velmi dobrý jako základ (neobsahující cholesterol a trans- mastné kyseliny jedlých tuků) pro přípravu jemných pomazánek ve studené kuchyni. Lze použít i k nastavení másla.

Složení:

Rostlinné tuky a oleje (kokos, řepka, palma v proměnném hmotnostním podílu), rostlinný tuk plně ztužený (kokos), pitná voda, emulgátor (mono a digliceridy mastných kyselin z jedlých tuků, estery polyglycerolu mastných kyselin z jedlých tuků, slunečnicový lecitin), jedlá sůl (0,1%), kyselina: kyselina citrónová, aroma, barvivo:beta-karoten.

Hmotnost - balení:

Baleno v po kusech jako 1 x 2,5 kg blok

Země původu:

Rakousko

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
Skladování: Po otevření v chladničce při teplotě +2 až +8°C nebo před otevřením až 20 dnů při teplotě do +20°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: