Ochucovací pasta MEC3 Banán (200 g) /D_714
Související produkty
3 + 1
Dortová dekorace PRINCESS šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
127 Kč
3 + 1
Dortová dekorace - zápich PARAŠUTISTA šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
127 Kč
3 + 1
Dortová dekorace - zápich UŽÍVEJ ŽIVOTA šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
127 Kč
Materiál: PLA Bio (zápich na dort)
3 + 1
Dortová ozdoba - Lollipopz - verze tmavá modá se žlutou šířka 18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
137 Kč
3 + 1
Dortová dekorace na dort Máme tě rádi šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
127 Kč
3 + 1
Barevná ozdoba na dort - STRAŠÁK HALLOWEEN šíře 10 cm ✅ Prémiový vícebarevný zápich
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
137 Kč
Detailní popis produktu
Ochucovací pasta vyrobená z pečlivě vybraných surovin, určená k ochucení šlehačky, krémů, pudinkových a máslových krémů, náplní do pralinek, pěn (mousse) a semifred. Vhodná k zamražování. Určena k profesionálnímu použití. Nepožívat samostatně.
Použití: 30-50g pasty na 1 litr smetany nebo cukrářského krému.
Složení: cukr, glukózový sirup, banány (20%), maltodextrin, voda, rostlinná vláknina, aroma, zahušťovadlo (E440), regulátory kyselosti (E330, E334), barvivo (E100).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář