⭐ DOVOLENÁ, ODESÍLÁME OPĚT 30.12.2024 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐

Pistáciová poleva 250 g | Cukrářská poleva pro Váš dort

67 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
27.12.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cukrářská poleva s vynikající jemnou příchutí i barvou pistácie

Vaše představa o dokonale jemné polevě se rychle rozplývá, když se čokoláda nechce správně rozpustit, nebo chutná příliš uměle. Barva, kterou jste si představovali jako pastvu pro oči, se ztrácí v nevýrazných odstínech. A to nejhorší je, že i když dáváte do pečení celou svou vášeň, výsledné dezerty nesplní vaše očekávání. Kdo by si myslel, že pečení může být tak frustrující? Opak, naše poleva pro cukrářské potřeby má skvělou chuť i vůni a je roky ověřená svoji kvalitou.

Složení: 

cukr, rostlinné tuky (palmojádrový, palmový), sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátor E322 (slunečnicový lecitin), koncentrovaná spirulina, přírodní aroma, barvivo kurkumin. Může obsahovat stopy sóji.

Nutriční hodnoty ve 100 g: 

energie 2426 kJ/582 kcal, tuky 37 g (z toho nasycené 30 g), sacharidy 60 g (z toho cukry 60 g), bílkoviny 2,2 g, sůl 0,2

Návod k použití: 

Výrobek rozpouštějte zahříváním v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni při teplotě 40 - 45°C (vyhněte se přímému plameni).

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: