SweetArt gelové aroma do potravin Meruňka (200 g) Trvanlivost do 07/2024! /D_BARG81
Související produkty
3 + 1
Barevná ozdoba na dort - FC REAL MADRID šíře 10 cm ✅ Prémiový vícebarevný zápich
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
137 Kč
3 + 1
Dortová dekorace Cirkus - Šapitó šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
175 Kč
3 + 1
Dortová číslovka Wednesday - Halloween na dort šířka 16 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
127 Kč
3 + 1
Zapichovací ozdoba na dort STRANGER THINGS šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
151 Kč
3 + 1
Slovenský zápich na dort Všetko nejlepšie 2 šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
129 Kč
3 + 1
Veselá ozdoba na dort s číslovkou - verze pro dospělé šířka 18 cm ✅ kombinace žlutá, modrá a černá
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
167 Kč
3 + 1
Dortová dekorace - zápich CHANEL šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
127 Kč
3 + 1
Dortová dekorace Cirkus - všechno nejlepší - zelená s černou šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 3 DNŮ ⌛
167 Kč
Detailní popis produktu
Gelové aroma pro potravinářské použití. Složení: aromatizační přípravky, voda, nosič: propylenglykol (E1520), zahušťovadlo: xanthanová guma (E415), konzervant: benzoan sodný (E211) Dávkování: 3-5 g/kgDoplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář