Dr. Oetker Pařížský dort 550 g

99 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
15.4.2025
Možnosti doručení

Cukrářské potřeby

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rozvoz nákupu potravin do všech krajů ČR. Potraviny přímo z velkoobchodu k Vám domů a za skvělé ceny. Rychlé doručení, nákup bude do 1 až 2 dnů u vás doma, nebo ve výdejně (boxu).

Prodejní info: Námi nabízené produkty, jsou maloobchodní balení a zde uvedený zákonný název potraviny, nemusí produkt zcela vystihovat. Platí zejména pro počet kusů, nebo celkovou hmotnost uvedenou v zákonném názvu potraviny, ten vyplývá z velkoobchodního názvu potraviny. Námi nabízený produkt = 1 ks z velkoobchodního balení, není-li v nadpisu (názvu) produktu uvedeno jinak. Hmotnost zakoupeného produktu je platná v nadpisu produktu.

Možné omezení pro produkt. Vybrané produkty prodáváme pouze po více kusech a není možné zakoupení pouze 1 ks. Nenabízí-li vám systém 1 ks, není možné objednat menší, než nabízené množství a takový prodej je možný jen v násobcích nabízeného množství u tlačítka "Do košíku".



ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY:

Pařížský dort 550 g, sypká směs na přípravu dortu

SLOŽENÍ

PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, čokoládové kousky;země původu Německo; 7 %,(cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny), aroma), kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, vláknina, aroma.

ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA

100 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná : 1134 kJ,energetická hodnota : 272 kcal,Bílkoviny : 4,8 g,Sacharidy : 28,8 g, z toho cukry : 14,0 g,Tuky : 16,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 8,3 g,Vláknina : 2,0 g,Sodík (Na): 0,2 g,* dort připravený podle návodu,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
V 1 porci a 69 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná : 782 kJ,energetická hodnota : 188 kcal,Bílkoviny : 3,3 g,Sacharidy : 19,9 g, z toho cukry : 9,7 g,Tuky : 11,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 5,7 g,Vláknina : 1,4 g,Sodík (Na): 0,1 g,* dort připravený podle návodu,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2000 kcal (%**) Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná ,energetická hodnota : 9%,Bílkoviny : 7%,Sacharidy : 7%, z toho cukry : 11%,Tuky : 16%, z toho nasycené mastné kyseliny: 29%,Vláknina : 6%,Sodík (Na): 4%,* dort připravený podle návodu,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2000 kcal


Prodej potravin online - rozvoz jídla po celé ČR


Možné zakoupit také jako velkoobchodní balení, zvolte patřičný počet kusů:
Hrubá hmotnost: 600 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 450 g směsi na vláčný korpus 100 g na lehký pařížský krém K tomu přidáte: Na korpus: 260 ml vody, 30 ml oleje, (3 polévkové lžíce), 1-2 vejce (velikosti M) Na krém: 400-500 ml smetany ke šlehání Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 150 °C 35-40 min. Horkovzdušná trouba: 130 °C 35-40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35-40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu O 26 cm. 1. Příprava krému Obsah sáčku se směsí na krém vysypeme do hrnce. Přilijeme smetanu ke šlehání, za stálého míchání přivedeme do varu a 1 minutu povaříme. Odstavíme z plotny, necháme trochu zchladnout, poté vložíme do chladničky a necháme minimálně 3 hodiny vychladnout. Nejlépe je nechat smetanu vychladit přes noc. 2. Příprava korpusu Obsah sáčku se směsí na korpus vysypeme do mísy, přidáme vodu, olej a 1 nebo 2 cjce. Těsto vymícháme vařečkou nebo metličkou dohladka. Hladké těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy, vložíme do trouby a pečeme. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. 3. Dokončení dortu Upečený korpus necháme vychladnout a poté jej jednou podélně překrojíme. Vychlazenou pařížskou smetanu vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dotuha. Polovinou pařížské šlehačky potřeme spodní díl korpusu, přikryjeme vrchním dílem korpusu a zbytkem šlehačky potřeme vrch a okraje dortu. TIP: Dort můžeme ozdobit strouhanou čokoládou nebo Zdobením Dr. Oetker. Do dortu můžeme také přidat na kolečka nakrájené banány, které poklademe na spodní korpus pod krém.
Původ
Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Vše pro pečení
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola