BOHEMILK Sorbeto s příchutí černého rybízu 1 kg

454 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
15.4.2025
Možnosti doručení

Cukrářské potřeby

Detailní informace

Detailní popis produktu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
SORBETO Sušená zmrzlinová směs s ovocným podílem ČERNÝ RYBÍZ
SLOŽENÍ
cukr, dextróza, sušená ovocná šťáva z černého rybízu 5,2 % (sušený rybíz v prášku 50 %, maltodextrin, cukr), regulátor kyselosti E 330, stabilizátory (E 412, E 407), protispékavá látka E 551, jablečná vláknina, barvivo E 163, sušená šťáva z červené řepy, aroma černý rybíz
ALERGENY
Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100 g – Energie – 1600 kJ/377 kcal, Tuky – 0 g z toho nasycené mastné kys. 0 g, Sacharidy – 94 g z toho cukry 93 g, Bílkoviny – 0 g, Vláknina – 0,3 g, Sůl – 0 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Na 100 g – Energie – 1600 kJ/377 kcal, Tuky – 0 g z toho nasycené mastné kys. 0 g, Sacharidy – 94 g z toho cukry 93 g, Bílkoviny – 0 g, Vláknina – 0,3 g, Sůl – 0 g
HMOTNOST/OBJEM
1 kg
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě do +24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Po otevření obalu co nejdříve spotřebujte.
VÝROBCE
Bohemilk, a.s.
NÁVOD K POUŽITÍ
1 kg sušené směsi rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody (doporučujeme použít mixér), nechte 10 až 15 min. odstát, znovu promíchejte, sceďte, vlijte do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazte.
Původ
Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Zmrzlina
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola