Caffé Frappé Sušená směs pro přípravu ledové kávy 1 kg
Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- CAFFÉ FRAPPÉ - Sušená směs pro přípravu ledové kávy
- SLOŽENÍ
- SUŠENÉ MLÉKO, cukr, kávový extrakt z Robusty (5%), barvivo E 150c, aroma, směs rostlinných tuků, stabilizátory (E 460, E 407)
- ALERGENY
- Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g:Energie1763 kJ / 418 kcalTuky 9,5gz toho nasycené mastné kys.6,3gSacharidy66gz toho cukry 66gBílkoviny 17gSůl 0,40g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g:Energie1763 kJ / 418 kcalTuky 9,5gz toho nasycené mastné kys.6,3gSacharidy66gz toho cukry 66gBílkoviny 17gSůl 0,40g
- HMOTNOST/OBJEM
- karton 15 x 1 kg sáček (C/PE)
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě do +24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Po otevření obalu co nejdříve spotřebujte.
- VÝROBCE
- Výrobce: Bohemilk, a.s. Podzámčí 385, 517 73 Opočno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1 kg směsi rozmíchejte v nádobě s 3,3 l pitné vody a pomocí frapovače či tyčového mixéru nechte rozpustit. Rozpuštěnou směs převeďte do výrobníku a nechte zmrazit. Pro získání optimální konzistenci nutno regulovat proces mrazení s procesem chlazení.
- Původ
- Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zmrzlina |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.