Mixar Zmrzlinová směs s příchutí jahody 2 kg

937 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
15.4.2025
Možnosti doručení

Cukrářské potřeby

Detailní informace

Detailní popis produktu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
MIXAR EXTRA Sušená zmrzlinová směs s příchutí JAHODA
SLOŽENÍ
sušené mléko, cukr, směs rostlinných olejů (palmový, shea, kokosový) a částečně ztužených rostlinných tuků (palmový, řepkový, sójový), sušená šťáva z červené řepy, stabilizátory (E 412, E 466, E 407), aroma jahodové, regulátor kyselosti E 330, emulgátor E 472b, barvivo E 160a
ALERGENY
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100 g – Energie – 2035 kJ/485 kcal, Tuky – 21 g z toho nasycené mastné kys. 13 g, Sacharidy – 60g z toho cukry 60 g, Bílkoviny – 14 g, Vláknina – 0 g, Sůl – 0,43 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Na 100 g – Energie – 2035 kJ/485 kcal, Tuky – 21 g z toho nasycené mastné kys. 13 g, Sacharidy – 60g z toho cukry 60 g, Bílkoviny – 14 g, Vláknina – 0 g, Sůl – 0,43 g
HMOTNOST/OBJEM
2 kg
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě do +24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Po otevření obalu co nejdříve spotřebujte.
VÝROBCE
Bohemilk, a.s.
NÁVOD K POUŽITÍ
1 kg sušené směsi rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody (doporučujeme použít mixér), nechte 10 až 15 min. odstát, znovu promíchejte, sceďte, vlijte do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazte.
Původ
Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Zmrzlina
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola