Mixar Zmrzlinová směs s příchutí pistácie 2 kg
Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- MIXAR EXTRA Sušená zmrzlinová směs s příchutí PISTÁCIE
- SLOŽENÍ
- sušené mléko, cukr, směs rostlinných olejů (palmový, shea, kokosový) a částečně ztužených rostlinných tuků (palmový, řepkový, sójový), dextróza, stabilizátory (E 412, E 466, E 407), emulgátor E 472b, aroma pistáciové, barviva (E 100, E 141)
- ALERGENY
- Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Na 100g - Energie - 2035 kJ / 485 kcal, Tuky - 21 g z toho nasycené mastné kys. - 13 g, Sacharidy - 60 g z toho cukry - 59 g, Bílkoviny - 14 g, Vláknina - 0 g, Sůl - 0,43 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Na 100g - Energie - 2035 kJ / 485 kcal, Tuky - 21 g z toho nasycené mastné kys. - 13 g, Sacharidy - 60 g z toho cukry - 59 g, Bílkoviny - 14 g, Vláknina - 0 g, Sůl - 0,43 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 2 kg
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě do +24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Po otevření obalu co nejdříve spotřebujte.
- VÝROBCE
- Bohemilk, a.s.
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1 kg sušené směsi rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody (doporučujeme použít mixér), nechte 10 až 15 min. odstát, znovu promíchejte, sceďte, vlijte do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazte.
- Původ
- Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zmrzlina |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.